Tähtäimessä progressiiviset jättipotit

Kaikkien kolikkopelien ystävät haaveilevat suunnattomasta päävoitosta. Siihen on realistinen mahdollisuus, kunnon pelaaja pelaa progressiivisen jättipotin peliä. Useimmiten erilaiset kolikkopelit mahdollistavat pelaajilleen tällaisen progressiivisen jackpot-voiton, mutta tällainen pelimuoto on leviämässä muunkinlaisiin peleihin.

Jackopot-peleistä puhuttaessa kyse on kertyvästä pääpotista, joka kasvaa sitä mukaan kun pelaajat ympäri maailmaa pelaavat kyseistä peliä. Pelit ovat yhteydessä toisiinsa verkon ylitse ja mitä enemmän peliä pelataan, sitä suuremmaksi voittopotti kasvaa.

Jackpots

NetEnteriment pitää kädessään jackpot-pelien valtikkaa

Pelivalmistajista esimerkiksi Net Entertainment-peliyhtiö julkaisee repertuaarissaan tasaisin väliajoin lisää progressiivisen jättipotin kolikkopelejä. Tunnetuimpia miljoonaluokan videokolikkopelejä ovat esimerkiksi Mega Fortune ja Mega Fortune Dreams mutta uusia tulee kaiken aikaa markkinoille.

Vinkkejä suurimpien voittopottien peleistä voi lukea verkosta. Esimerkiksi itse pelaajien vinkkejä saa eri peligenreiden keskustelufoorumeilta. Yleisesti sääntö on, että pelaajan tulee pelata suurimmalla panostasolla, jotta hänellä olisi mahdollisuus suurimpaan voittoluokkaan. Kannattaa kuitenkin aina muistaa, että voiton mahdollisuus on periaatteessa aina sama, oli potin koko mikä hyvänsä. Onni voi olla pelaajan mukana, oli sitten jackpotin arvo 10 000 tai miljoonia. Progressiivinen Jackpot ei kasva maksimimääränsä suuremmaksi, sillä jokaisessa pelissä sille on asetettu katto, jonka ylitse voiton arvon ei anneta kasvaa, vaikka peliä pelaisi kuinka moni.

Jackpot vai jättipotti?

Progressiivista jättipottia ei tule sekoittaa tavalliseen jättipottiin. Jokaisessa pelissä on pelille ominainen jackpot, mutta peliä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen onko kyseessä progressiivisesti kasvava päävoitto vai vain pelin oma jackpot-voitto. Harva yksittäinen peli nimittäin tarjoaa pelaajalleen miljoonia päävoittona kun taas suurimmat progressiiviset voitot ovat olleet yli kymmenenkin miljoonaa euroa.

Vaikka kyse onkin siis tuurista, harvoin kuulee tarinoita voittajasta, joka pyöräytti pelin ensimmäisellä kierroksella taskuunsa 15 miljoonaa euroa. Yleensä progressiivisen voiton kotiin käärimiseen tarvitaan sinnikästä pelaamista ja monia, monia kierroksia pelikoneen äärellä. Mutta koskaan ei voi sanoa ei koskaan, sillä progressiivisen jättipotin voiton mahdollisuuteen ei vaikuta se, kuinka monta kertaa pelikoneen keloja pyörittää tai se kuinka lähellä jättipotti on kattomääräänsä.

Kannattaa siis lepytellä onnetarta, tehdä omat onnen riitit ja ei se jäniksen käpäläkään taskussa varmaan mahdollisuuksia pahenna!